Calhanoglu želi da se vrati u Bundesligu

Turski kreativac nekim klubovima ne može da kaže NE.

Klub sa "San Sira" je već imao jednu promenu trenera, Giampaola je nasledio Stefano Pioli, ali deluje da rezultati ostaju isti. Milan u je vezao dva poraza u Seriji A, a već za vikend ih čeka veliki derbi kada dočekuju Napoli.

Hakan Calhanoglu je u ovu sezonu krenuo da beleži bolje partije od prethodne, ali turski internacionalac je predočio svoje buduće planove koji nisu usko vezani za sadašnji klub.

"Odrastao sam u Nemačkoj i mogu tvrditi da je sa sportskog aspekta tamo, cilj svako igrača da igra za Bayern ili Borussiu Dortmund. Znam da su me čelnici Bayerna pratili neko vreme. Ali su u to vreme imali Riberija i Robbena kao startere, bilo mi je teško da im kažem ne u tom trenutku. Ali ako u budućnosti Bayern ponovo pita za mene, ne bih odgovorio negativno", izjavio je Calhanoglu za Bild.

U Milan je došao iz Leverkuzena, njegov transfer je vredeo 24 miliona evra. Turski veznjak ima ugovor do leta 2021. godine, tako da bi čelnici "rosonera" morali uskoro krenuti u pregovore oko produžetka saradnje ukoliko žele da ga zadrže.

(Sportske.net)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji