Navijači Milana traže odlazak četvorice igrača!

Nakon poraza od Rome u Rimu, navijači Milana su odlučni da krenu u potpuni bojkot, a sada traže odlazak nekolicine igrača.

Milan je očajan na startu sezone i klub bi se mogao naći u situaciju da se bori za opstanak iako se očekivalo da tim konačno napadne plasman u Ligu prvaka.

Brojni potezi uprave Milana bili su pogrešni, od izbora trenera, nekih pojačanja, a navijači žele da pojedinci napuste San Siro.

Iako su prozvali većinu igrača, na zub su prije svih uzeli Susa, Bigliju, Kessiea i Calabriju, koji iz utakmice u utakmicu pružaju loše partije.

Matteo Salvini, bivši ministar Italije i navijač Rossonera, ostavio je također zanimljiv post u kojem je napisao:

"Manje postova, više borbe! Dosta je više! Kessie, Suso, Conti, Calabria... Vi ste kao duhovi na terenu. Klub? Koji klub? Bježite od problema, koliko godina će još trajati ovo mučenje?! Ako nemate glavu, želju i ponos, onda radije odiđite. Ko nas ne voli, taj nas i ne zaslužuje", napisao je Salvini.

Milan je na 12. mjestu sa samo 10 bodova, a u devet kola je upisao već pet poraza, a po dolasku novog trenera Stefana Piolija upisao je samo mršavi bod u domaćem dueu s Lecceom (1:1), dok je tim protiv oslabljene Rome poražen s 2:1.

U idućem kolu već u četvrtak Milan dočekuje SPAL, a onda slijede dva jako teška meča protiv Lazija i Juventusa.

(Sportsport.ba)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji