Berlusconi grmi: Vratite mi Milan!

Bivši premijer Italije Silvio Berlusconi oštro je kritikovao rad trenutne uprave fudbalskog kluba Milan.

Berlusconi, pod čijom vladavinom su roso-neri postigli najveće uspehe, smatra da je situacija veoma loša i da bi bilo najbolje kada bi on ponovo mogao da vodi klub. Silvio se osvrnuo na izjavu izvršnog direktora Ivana Gazidisa kako je „Elliott managment“ uspeo da spasi klub koji je bio na ivici bankrota.

– Bankrot? To su fraze koje bi neko trebalo da kaže samo ako ulazi u toalet i zatvori prvi vrata. A na to pitanje kako da Milan opet učinimo velikim, opet komplikujemo stvari, a one su proste, vratite klub nazad u ruke Silvia Berlusconija – izjavio je on.

Milan i Inter sada rade na projektu izgradnje novog stadiona, što je prethodno bila Berlusconijeva ideja koju je kasnije napustio.

– To su dobri projekti, siguran sam da će to biti prelepa i moderna arena. Mi volimo San Siro jer smo tu osvojili sve, svaki gledalac ima dobar pogleda i nadam se da će se rešenje naći kako bi se sprečilo rušenje stadiona. U suprotnom, predložio bih čelnicima grada da tu igra Monza.

Berlusconi je sada vlasniik upravo ekipe Monze. Nedavno je rekao kako bi njegov sadašnji klub u prijateljskom meču pobedio Milan sa 3:0.

– Bila je to šala, ne poznajem lično Marca Giampaola i Stefana Piolija, tako da ne bih komentarisao stvari oko smene trenera – zaključio je Berlusconi.

(Vesti-online.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji