Maldini: Modrić savršen za Milan, ali tražimo mlađe

Legenda Milana, Paolo Maldini odbacio je mogućnost da Rossoneri angažuju iskusnog vezistu Reala, Luku Modrića.

Tehnički direktor Milana je na promociji Thea Hernandeza i Radeta Krunića imao prilike da odgovara na pitanja novinara, a jedno od njih osnosilo se i na Modrića.

Mediji na Apeninima su protekluh dana pisali kako je Milan navodno zainteresovan da angažuje reprezentativca Hrvatske, ali Maldini je čini se razrešio sve dileme.

"Nikada nismo pregovarali sa Realom po pitanju Modrića. Tražimo profil mladih i nešto iskusnijih igrača koje bi negovali na svoj način. Neko kao Modrić je savršen, ali nismo pričali na tu temu", rekao je Maldini.

Levi bek Theo Herrnandez stigao je iz redova Reala i kaže da je oduševljen što će igrati za Milan.

"Velika je čast što sam pored nekog kao što je Paolo maldini. On će za mene uvek biti najbolji levi bek na svetu. Sreli smo se u Ibici, tada smo imali iskren i veoma važan razgovor. Posle toga imao sam samo jednu želju, da dođem u Milan. Trenirao sam naporno da bih uspeo, ovo mi je nagrada", rekao je Hernandez.

Krunić je došao iz Empolija. Nekadašnji igrač Borca iz Čačka i Donjeg Srema oduševljen je što će opet sarađivati sa trenerom Marcom Giampaolom.

"Znamo se četiri godine, bio mi je prvi trener u Italiji. Ništa se nije promenilo, ima veliku viziju naše igre. Voli da njegovi timovi imaju posed lopte i mi iskreno svi uživamo na terenu. Mladi će dobiti priliku da se razvijaju pod njegovim nadzorom. Zaslužio je ovakvu šansu, verujem da će biti uspešan sa Milanom, već se odlično pokazao u Empoliju i Sampdoriji", poručio je Krunić.

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji