Ko ne bi zaplakao od sreće!

Rade Krunić napravio je transfer karijere i nije mogao da zaustavi suze...

Ispunjenje sna!

Od naredne sezone Rade Krunić (25) igraće za Milan nakon što su "Rossoneri" uspeli da se dogovore s Empolijem oko visine obeštećenja, dok je daleko manji problem bio oko plate fudbalera iz Foče koji već godinama dobro igra na Apeninima.

Povremeni reprezentivac BiH, verovatno i sve češći, kako je to već na Balkanu posle prelaska u veći klub, potpisaće naredne nedelje četvorogodišnji ugovor sa Milanom.

"Rossoneri" su ga pratili konstantno prethodnih šest meseci, čak i na treninzima Milana, ali je posao umalo propao pošto je sportski direktor bio spreman da se povuče iz pregovora smatrajući da nije dovoljno atraktivno ime.

Njegov odlazak ubrzao je dolazak Krunića., pa u Milanu smatraju da vezista ima sve ono što su tražili od igrača na njegovoj poziciji.

Italijanski mediji prenose da je 25-godišnji fudbaler, nakon što je obavešten da je novi fudbaler Milana tokom godišnjeg odmora, plakao od sreće kada je tu informaciju podelio sa svojom porodicom, setivši se koliko je to bio koplikovan put.

"Ispunio sam svoj san, ne mogu da verujem", rekao je najbližima.

Krunić je počeo u Sutjesci iz Foče, potom igrao za Donji Srem i prešao u Veronu iz koje se odmah vratio u Pećince, da bi potom preko Borca iz Čačka stigao do Empolija.

Za ovaj klub iz prelepe Toskane igrao je četiri sezone, čak i u drugom rangu takmičenja, a za to vreme skupio je 119 nastupa i 13 pogodaka. Vredi istaći i podatak da je u istom periodu zabeležio i 18 asistencija

Krunić će biti prvo "završeno" pojačanje novog sportskog direktora Zvonimira Bobana, dok bi drugo po svoj prilici trebalo da bude Dejan Lovren, njegov sunarodnik.

(Mondo.rs)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji