Romagnoli tvrdi: Srećan sam u Milanu

Neko vreme traju nagađanja da bi Alessio Romagnoli mogao na kraju sezone da napusti Milan i da pređe u Juventus, ili u neki od timova iz Premijer lige.

Sjajni defanzivac ipak tvrdi da nema nameru da odlazi iz Milana.

“Srećan sam u Milanu, ostaću ovde dokle god sam srećan, a posle ćemo videti. Klub mora da priča o glasinama, ne ja. Ja sam kapiten Milana, pa samim tim imam dosta razloga da ostanem ovde”, rekao je Romagnoli.

Kolo pre kraja Serije A Milan se nalazi na petom mestu sa malim šansama da stigne dočetvrtog mesta koje vodi u Ligu šampiona.

“Ako ne uspemo da se kvalifikujemo za Ligu šampiona, to će biti druga sezona da ne uspevamo u tome. Naravno, ostalo je još jedno kolo i sve je moguće. Daćemo sve od sebe da pobedimo SPAL i čekaćemo ostale rezultate. Ne zavisi sve od nas, ali moramo sve pokušati”, poručio je Romagnoli i potom je nastavio.

“Propuštanje Lige šampiona ne bi bi neuspeh, ali bi bilo veoma razočaravajuće. Ispustili smo previše bodova u nekim utakmicama u kojima nismo imali dobar pristup”, kritičan je Romagnoli.

Veliko je pitanje da li će Gennaro Gattuso biti trener i sledeće sezone.

“Imao je tešku godinu, ali on je iskrena osoba. Poboljšao je igru u odnosu na prošlu sezonu, izvukao nas je iz delikatne situacije i poveo nas je ka vrhu. Naterao nas je da radimo jako i uspeo da nas iskontroliše kao grupu”, zaključio je Romagnoli.

(Zerobetportal.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji