AC Milan Balkan: Italijanski savez žestoko kaznio sudiju derbija, Mandžukiću takođe preti rigorozna kazna!

Italijanski savez žestoko kaznio sudiju derbija, Mandžukiću takođe preti rigorozna kazna!

Ialijanski fudbalski sudija Michael Fabbri biće suspendovan iduća dva kola, a do kraja sezone neće suditi Milanu, nakon što je oštetio ‘Rossonere’ u derbiju protiv Juventusa.

Juventus je posle preokreta slavio 2:1, a Fabbri je u dva navrata ozbiljno oštetio ‘Rossonere’ koji su nakon utakmice bili besni.

“Derbi su odlučile očigledne sudijske greške. Užasno smo razočarani jer smo odigrali sjajno, a ostali smo bez bodova. Zaista mi nisu jasne sudijske odluke“, rekao je sportski direktor Milana Leonardo.

Milan dobija izvinjenje za očajno suđenje u korist Juventusa (VIDEO)

Jedna od Fabbrijevih grešaka dogodila se i u 87. minutu susreta. U glavnoj ulozi je bio bivši hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić koji je nogom udario kapitana Milana Alessia Romagnolija.

Mandžukić je u tom trenutku imao žuti karton i po mnogima je trebao dobiti drugi žuti, odnosno crveni karton. Međutim, sudije nisu videle Mandžukićev potez, a nisu se oglasili ni iz VAR sobe.

Italijanski mediji navode da bi Disciplinska komisija mogla da kazni hrvatskog napadača sa dve utakmice suspenzije, a spominje se i novčana kazna.(Sportskacentrala.com)

0 Komentara :

Objavi komentar

loading...
© 2012-2020 AC Milan Balkan
Design by Kollár