GOTOVO: Piatek Milanov za 35.000.000 evra

Lekarski pregledi koji su trebali biti danas, pomereni su za sutra.

Dogovor je postignut! Kako pišu najuticajniji italijanski mediji koji se bave stanjem situacije na fudbalskom tržištu, Poljak Krzysztof Piatek prelazi u Milan za 35.000.000 evra, a kompletna suma će biti odmah isplaćena na račun Genoe.

U ugovor će biti uključeni i dodatni bonusi, koji bi klubu sa Luigi Ferrarisa mogli da donesu još oko 5.000.000 evra

Razmena dokumenata je već počela, što znači da se transfer privodi kraju, a u ugovoru će se naći i određeni bonusi, koji bi mogli da donesu još između tri i pet miliona klubu sa stadiona Luigi Ferraris. Ono što je takođe definitivno jeste da nijedan drugi igrač neće biti uključen u transfer.

"Srećni smo dogovorom, više ništa nije u vazduhu. Može se reći da je sve sređeno", rekao je predsednik Milana Paolo Scaroni.

Očekuje se da Piatek večeras stigne u Milan i finišira razgovore sa Rossonerima.

Još od ranije je poznato da će ovaj transfer pokrenuti "domino efekat" transfera, pa će Gonzalo Higuain sada nesmetano preći u londosnki Chelsea. Plavci bi tako dozvolili Alvaru Morati da ode u Atletico Madrid, dok bi iz redova Jorgandžija otišao Nikola Kalinić, najverovatnije u Monaco.

Piatek iza sebe ima fantastičnu polusezonu, u kojoj je postigao 19 golova na 21 utakmici u dresu Genoe. Grifoni su ga letos angažovali iz Krakovije za 4.000.000 evra.

(Mozzartsport.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji