Gattuso: Higuain je izabrao, hoće u Chelsea!

Trener Milana Gennaro Gattuso je potvrdio da napadač Rossonera Gonzalo Higuain želi da napusti klub sa San Sira i preseli se u Chelsea.

Milan je u subotu posle produžetka pobedio Sampdoriu u Đenovi i plasirao se u četvrtfinale Kupa Italije, ali posle utakmice više se pričalo o budućnosti Higuaina, koji je prošlog leta stigao na pozajmicu iz Juventusa.

“Imamo vrlo iskren odnos, govorimo istinu ljudima. Postoji velika iskrenost. Kada igrač napravi određen izbor, teško ga je uveriti u suprotno. Možemo da pokušamo. U ovom trenutku Higuain je igrač Milana. Ne znam šta će se dogoditi. Mi smo iskreni jedni prema drugima i želim da on zadrži takav stav, koji do sada nije nedostajao," rekao je Gattuso i nastavio:

"Puno sam razgovarao sa njim, ali teško je dati neki savet jer karijera igrača traje samo 13-14 godina. To je njegov um, ne moj. Najvažnije je razgovarati kao muškarci, gledati se u oči i pričati istinu."

Gattuso je dodao da mu nije jasno zbog čega je Higuain nezadovoljan.

"Vidim da izgleda zadovoljno i uključen je u pravljenje atmosfere u svlačionici. Videćemo šta će se dogoditi. Ako je do mene, pozvaću ga u moju kuću, zaključati ga u sobu i baciti mu hranu svaka dva do tri sata. Nažalost, ne mogu to da učinim," istakao je Gattuso.

Rossoneri će se u četvrtfinalu Kupa Italije (30. januar) sastati sa boljim iz meča Napoli - Sassuolo koji se igra danas.

Milan i Juventus će se u sredu sastati u duelu Superkupa Italije, a prenos je od 18:30 časova na SK 1.

(Sportklub.rs)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji