Uoči derbija: Na pomolu novi prelazak iz Juventusa u Milan

Juventus i Milan važe za dva najtrofejnija tima u Italiji, a snage će odmjeriti danas u velikom derbiju 12. kola Serije A koji je na programu od 20 časova i 30 minuta.

Prošlog ljeta su ova dva kluba učestvovala u velikoj trampi, pošto se Bonnuci vratio u Juventus, dok su Higuain i Caldara prešli u Milan. Ali čini se da tu nije kraj, pa je vrlo moguće da će ova dva kluba poslovati i u zimskom prijelaznom roku.

Naime, Juventus želi da oslobodi mjesto kako bi doveo jednog od najtalentovanijih štopera današnjice De Ligta iz Ajaxa, dok je Medhi Benatija već duže vrijeme nezadovoljan sa svojim statusom u klubu.

Dio novca za dovođenje fudbalera Ajaxa, stara dama će dobiti od Benatije za koga je ozbiljno zanteresovan Milan, i kako se može ovih dana čuti po italijanskim medijima, dogovor dvije strane je blizu!

Naime, rossoneri bi dobili Benatiju na pozajmicu sa otkupom od 15 miliona eura na kraju sezone. Otkup postaje obavezan, ako Marokanac odigra određeni broj mečeva. Nema još potvrde, ali italijanski mediji pišu da je dogovor veoma blizu.

Benatija je 2016. godine prešao iz Bayerna u Juventus.

(Scsport.ba)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji