Ode Locatelli u Sassuolo! Stiže Bakayoko, čeka se Draxler, a onda finiš s Promesom i nemoguća misija Martial

Oba posla biće završena naredne sedmice, za ostale je rok do 17. avgusta.

Hoće-neće, hoće-neće, na kraju ipak – hoće!

Mladi vezista Milana Manuel Locatelli karijeru nastavlja u Sassuolu, pošto su danas dogovoreni svi detalji transfera koji se čekao još od početka leta.

Bio je blizu Betisa, pa Sassuola, onda se odustalo od svega jer se činilo da su Milanu dani odbrojani. Milan i Sassuolo su dogovorili posao po sledećoj formuli – pozajmica od 2.000.000 evra, plus obaveza otkupa na 10.000.000 evra, plus još 2.000.000 evra u bonusima. Medicinski pregledi zakazani su za ponedeljak, a Milan nije ubacio opciju preče kupovine u budućnosti...

Od dolaska američke investicione kuće Elliott sve se promenilo, pa i Milanova percepcija izgleda tima za narednu sezonu. Juče smo pisali da bi Milan u novu sezonu mogao da uđe s potpuno novim veznim redom. Sada se kockice polako slažu.

Naime, dolazak Tiemuea Bakayoka iz Chelsea na jednogodišnju pozajmicu dogodiće se najkasnije do srede, a u međuvremenu radiće se dovođenju Juliana Draxlera iz PSG, ali i na jednom (možda i dva) jako teškom transferu – Anthony Martiala ili Quinsey Promesa. U Milanu su navodno uvereni da bi Draxlera mogli da završe brzo, mada je i taj posao sam po sebi jako nezgodan.

Što se Martiala i Promesa tiče – obe varijante su na dugačkom štapu. Prva zbog toga što je prelazni rok u Engleskoj završen i Manchester United nema više mogućnost da Marcialu nađe zamenu, a druga je nešto lakša, mada su reči Promesovog agenta Ludovika Spinoze zbunile mnoge.

„Promes je odličan igrač i već se dokazao u Rusiji. Iskreno, ne verujem da će se transfer u Milan desiti. Mislim da Milan ipak traži pojačanja u veznom redu“.

Istina je da će Milan zaista probati da angažuje Promesa, ali samo pod uslovima da bude pozajmica, uz opciju ili pravo otkupa. Ne pod uslovima moskovskog Spartaka, koji traži 25.000.000 evra na ruke.

(Mozzartsport.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji