Milan sanja velike snove: Bakayoko + Draxler

To je sada cilj.

Rezurekcija Milana posle košmarnog početka leta doneće potpuni zaokret kakav u vreme kineske uprave nije bio realan.

Možda američki investicioni fond Elliott nije najbolje rešenje za posrnulog giganta, ali se zasad pokazuje kao daleko bolja od takozvanih biznismena sa Dalekog istoka. Promenjena je cela direktorska struktura, dovedene legende poput Paola Maldinija i Leonarda, dok se čeka i povratak Kake, a upravo pomenuti tandem radi na dva velika transfera!

Naime, danas je u Milanellu održan sastanak na kojem su prisustvovali Maldini i Leonardo zajedno sa Chelseaevim emisarima kako bi dogovorili pozajmicu Tiemuea Bakayoka. Razgovori su završeni danas nešto pre 15 časova, a izgleda da samo detalji dele Bakayoka od transfera na San Siro, a ceo posao mogao bi da bude gotovo uskoro.

Milan će najverovatnije izboksovati pozajmicu s pravom otkupa, što bi bio idealan scenario za klub.

U međuvremenu, Maldini i Leonardo pokušaće da završe još jedan veliki posao i to preko Paris Saint Germaina. Naime, ideja je da se napadne Julijan Draxler! Leonardo želi da iskoristi svoje prijateljstvo s ljudima iz PSG, gde je bio sportski direktor, pošto je misija dovođenja Sergeja Milinković Savića nemoguća.

Leonardo je, navodno, spreman da ponudi za nemačkog vezistu istu formulu kao za Bakayoka, ali bi bio spreman i da pusti Ricarda Rodrigueza na Park prinčeva. Podsetimo, PSG je počeo da se interesuje jako za Rodrigueza pre dva dana, a Tomas Tuhel bi ga jako želeo na levom boku, pošto mu Kurzawa ne uliva poverenje. A i francuskom šampionu je potrebna jaka konkurencija na toj poziciji. Milan prvo nije bio spreman za pregovore, ali sada se stvari menjaju.

Ako bi Milan uspeo da napravi kombinaciju sa PSG za Draxlera i ako dovede Bakayoka, imaće ozbiljan vezni red.

(Mozzartsport.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji