Strinić o prelasku u Milan: Komentirat ću kad se službeno objavi

U veljači je odjeknula vijest da Milan u ljetnom prijelaznom roku želi dovesti Ivana Strinića. Interes je ubrzo potvrdio i direktor kluba Massimiliano Mirabelli.

"Strinić će biti slobodan igrač, razmatramo situaciju. Ali je još uvijek rano govoriti o svemu, još uvijek ga nismo kupili," rekao je tada Mirabelli.

Od tada su prošla tri mjeseca, a Sportske novosti sada tvrde da je Strinić s Milanom već potpisao ugovor na tri godine. On informaciju nije htio izravno potvrditi, ali je diplomatski odgovor koji zapravo sve otkriva... Također, priznao je da su mu informacije o interesu Milana naškodile jer je u Sampdoriji nakon toga imao manju minutažu.

"Ugovor na tri godine? Ne mogu ništa reći. Moći ću komentirati kad se službeno objavi," poručio je Strinić sportskim novostima pa dodao:

"Jednim dijelom sam sigurno žrtva informacija, ne vidim ni ja drugi razlog. Trener malo miksa jer traži rješenja za sljedeću sezonu. Budući da smo ostali bez Europe, već gleda prema budućnosti, pa tko neće ostati stoji na strani. Takva je politika kluba, a kao igrač moraš samo trenirati i to je to."

Potvrđeno: Pepe Reina u Milanu

Približava se Svjetsko prvenstvo. Strinić je, unatoč maloj minutaži, ipak u teoriji prvi lijevi bek reprezentacije Hrvatske.

"Za svakog igrača je dobro kad igra, zdrav je i ima kontinuitet. Tada imaš i samopouzdanje. Međutim, nemam više 20 godina, neke stvari znam, koliko mogu i što mogu. Zu sam reprezentaciju sam maksimalno spreman, a imat ćemo i dvije prijateljske utakmice, dosta treninga skupa. Ali tu je izbornik da odluči tko će igrati. On je u stalnom kontaktu sa svim igračima, o svemu vodi računa."

Dodao je i kako rezultati pripremnih utakmica ne moraju značiti ništa za samo prvenstvo i da bi se rezultati u Rusiji mogli ponoviti, ali i biti potpuno drugačiji od onih u pripremama protiv Brazila i Senegala.

(Goal.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji