Raiolina igra: Donnarumma do kraja života u Milanu! Pre će da odu Kinezi nego moj klijent

Poznati menadžer govorio i o navijačima...

Prošlog leta prava sapunica sa Gianluigijem Donnarummom u glavnoj ulozi. A kako je krenlo izgleda da će ponovo da se emituje telenovela u kojoj se neće znati da li golman ostaje u Mlanu ili odlazi, možda i iz italijanskog fudbala.

Posebno što ima dosta interesanata. Jedan od njih je, navodno, Napoli, pominje se i Liverpool, biće tu još svakakvih nagađanja. Može biti i zbog toga što agent Mino Raiola „podgreva“ te priče, jer bi u slučaju transfera značajno zaradio, na ime provizije. Opet.

S druge strane, u javnosti plasira priču da njegov štićenih ostaje na San Siru.

„Važno je poštovati mišljenje navijača. Posebno inteligentnih. Donnarumma bi mogao da ostane u Milanu do kraja života. Uostalom, ultrasi su to sve vreme i tražili. I on ih voli“, rekao je Raiola.

Kad su ga novinari pitali da li je njegova prva izjava ironična, kao odgovor na stavove Yonghong Lija, poznati menadžer je jasno stavio do znanja da vodi tihi rat sa sa predsednikom Rossonera.

„Ne razumem značenje ironije. Samo ću reći da mi se čini da ćemo pre videti kako Kinezi napuštaju klub, nego Gianluigi“, dopunio je Mino Raiola.

Inače, ko želi autogram Donnarumme mora da plati 70.000.000 evra.

(Mozzartsport.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji