GATTUSO OZBILJNO ZAPRETIO MLADOM FUDBALERU MILANA: Snimi video pa ću ti izbiti zube!

Trener Milana Gennaro Gattuso želi da vrati na pravi put mladog Marokanca Hachima Mastoura (19), koji je potpuno nestao sa fudbalske mape.

Mastour je imao samo 14 godina kada je zahvaljujući svojim fudbalskim veštinama dospeo u žižu javnosti. Mladog fudbalera su odmah prozvali "marokanski Messi" jer je s loptom mogao da uradi šta god poželi.

Ubrzo je postao i internet senzacija. Žonglirao je sa pomorandžom, ping pong lopticom... i svoje snimke kačio na Youtube.Međutim, nije ispunio očekivanja. Bio je na pozajmicama u Malagi i Zwolleu, ali se ni u Španiji i Holandiji nije naigrao. Još uvek nije debitovao za Milan, a Gattuso je uveren da ga može izvesti na pravi put.

Treneru Milana je jasno da Marokanac poseduje ogroman talenat, ali da mora da prestane da se bavi pravljenjem video klipova sa atraktivnim potezima i da se u potpunosi posveti treninzima i fudbalu.

"Pričao sam puno sa njim i pretio sam mu jer je poznatiji zbog svojih video klipova nego zbog fudbala. Više to ne radi, rekao sam mu da ću mu u suprotnom razbiti zube", izjavio je Gattuso.

(Kurir.rs)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji