Milan i Inter na tapetu UEFA

Inter će imati sastanak sa predstavnicima UEFA, zbog finansijskog fer-pleja, a Milan će na sastanak sa predstavnicima Evropske fudbalske federacije već narednog dana.

“Neraazzurri” su već sankcionisani od strane upravnog tela evropskog fudbala i morali su srediti proračun za 2017. godinu.

Računi su već podneseni, a "Corriere della Sera" izveštava da će se UEFA danas sastati s predstavnicima Intera kako bi razgovarali o računima. Nagađa se da su u Interu sigurni u prolazak računa pred upravnim telom UEFA, budući da im je dopušteno da napišu finansijske izveštaje za mlade i ženske ekipe, kao i za infrastrukturu.

UEFA je već kaznila Inter novčanom kaznom u iznosu od 20 miliona evra zbog neispunjavanja prethodnih uslova, ali je 14 miliona evra suspendovano, pod uslovom da ispune određene ciljeve. Čini se da su ti ciljevi ispunjeni, te da klub neće imati novu novčanu kaznu, ali konačna presuda neće stići pre kraja maja ili početka juna.

Sutra, prema najnovijim novinskim izveštajima, Milan će se sastati s UEFA kako bi raspravili o finansijskom fer pleju, budući da su dobrovoljni sporazum odbacili.

(Republika.rs)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji