Džeko prva želja Gattusa, rezervna opcija Belotti

U Milanu su odlučili Gennara Gattusa nagraditi s novim dvogodišnjim ugovorom koji će italijanskog trenera vezati za klupu Milana do 2021. godine, a prema pisanju italijanskih medija, Gattuso je već krenuo u potragu za pojačanjima s kojima će iduće sezone krenuti u borbu za sam vrh Serie A.

Primarna je potraga za napadačem, u Milanu su odavno procijenili da im Cutrone, Silva i Kalinić nisu dovoljni za veće dosege te će barem jedan od njih biti prodan. Prema svemu sudeći, najizglednije je kako će otići upravo – hrvatski reprezentativac…

Jedan od kriterija prilikom odabira novog napadača svakako je i kompatibilnost s Cutroneom koji bi trebao postati prva zvijezda Milana, a prema pisanju Corriere dello Sport, na San Siru je odabir pao na Edina Džeku!

Gattuso i Mirabelli, sportski direktor Milana, složili su se da bi upravo bh. napadač bio idealno pojačanje. Jedina prava alternativa je Torinov Andrea Belotti kojeg želi i Monaco.

U Milanu bi, osim barem jednog napadača, rado doveli i pojačanje za vezni red, a italijanski Calciomercato tvrdi kako bi to mogao biti Milan Badelj. Hrvatski veznjak i ranije se spominjao kao moguće pojačanje milanskog velikana, ali ovoga puta se posao čini izglednijim jer mu ugovor s Fiorentinom ističe u junu te bi na San Siro došao kao besplatan igrač.

(Cssport.ba)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji