Milan zakazao sastanak sa Bertijem - Romagnoliju novi ugovor i 100 odsto veća plata

Rossoneri žele da se obezbede...

Alessio Romagnoli jedna je od glavnih tema ovih dana na Apeninima. Tamošnji mediji pisali su o mogućoj razmeni Milana i Lazia (Romagnoli za Felipea Andersona), a sada se govori o novom ugovoru za mladog štopera.

Momak ponikao u Romi (inače deklarisani navijač Lazia) potrošio je dve godine na prilagođavanje na novi klub i grad i tek ove sezone zaigrao onako kako se od njega očekuje. Milan je čak u jednom momentu bio spreman da ga se odrekne i potraži mu novo uhlebljenje, ali sada se situacija okrenula za 180 stepeni. U Romagnoliju se ponovo prepoznate budućnost slavnog kluba, i kao logična posledica svega došle su priče o novom ugovoru.

Milan pregovara sa iskusnim golmanom

Kako javlja Sport Mediaset sportski direktor Milana Massimo Mirabelli već je krenuo u akciju. On je zakazao sastanak sa agentom 23-godišnjeg defanzivca - Sergiom Bertijem, jer želi da mu predloži nastavak saradnje i novi, poboljšani ugovor, sve do 2023. Isti izvor navodi da je Milan za taj luksuz namenio 20.000.000 evra, odnosno 4.000.000 evra po godini ugovora.

Kako Romagnoli trenutno zarađuje 2.000.000, jasno vam je da se radi o povećanju plate za 100 odsto.

(Mozzartsport.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji