Milan nagovestio produženje Gattusovog ugovora

Gennaro Gattuso trenutno ima ugovor sa "Rossonerima" do leta 2019. godine, a fantastični rezultati Milana i preporod koji je Gattuso napravio obezbediće harizmatičnom treneru produženje od godinu dana.

Kada je Gennaro Gattuso preuzeo Milan tim je bio u velikim problemima. Igrači nisu imali glad za pobedama, da bi legendarni fudbaler sve to promenio i od gubitničkog tima napravio ekipu koja je sve ozbiljniji faktor u Italiji.

Navijači "Rossonera" nemaju uopšte sumnji da aktuelni trener Milana zaslužuje produženje ugovora, a to je nagovestio i klub saopštenjem na sajtu.

"Pet od devet mečeva smo igrali u gostima, vetar u Kaljariju, produžeci u Rimu u Kupu Italije, teška situacija posle smrti Davidea Astorija i odlaganje derbija - klub je sve to prošao sa trenerom Gattusom ove godine. 2018. godinu je Milan počeo kao 11. na tabeli, 14 poena iza druge pozicije. Tri meseca kasnije, Milan je u finalu Kupa, igrao je protiv Arsenala u Londonu, i samo je pet poena iza četvrte pozicije koja vodi u Ligu šampiona. Fantastičan rad Gattusa koji zaslužuje da u narednom periodu pričamo o produžetku saradnje", navodi se na zvaničnom sajtu crveno-crnih.

Milan ne prepušta ništa slučaju, potpisao napadač!

"Veoma smo zadovoljni njegovim radom. Ovo je sve daleko iznad očekivanja i sigurno ćemo naći vremena da sednemo i da razgovaramo o njegovoj budućnosti. Očekivao sam od Rina da bude ovakav, ali impresioniran sam kako on rukovodi utakmicama. Čekaju ga velika trenerska dela", rekao je nedavno izvršni direktor Milana Marco Fassone.

(Sportklub.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji