Milan nagovestio produženje Gattusovog ugovora

Gennaro Gattuso trenutno ima ugovor sa "Rossonerima" do leta 2019. godine, a fantastični rezultati Milana i preporod koji je Gattuso napravio obezbediće harizmatičnom treneru produženje od godinu dana.

Kada je Gennaro Gattuso preuzeo Milan tim je bio u velikim problemima. Igrači nisu imali glad za pobedama, da bi legendarni fudbaler sve to promenio i od gubitničkog tima napravio ekipu koja je sve ozbiljniji faktor u Italiji.

Navijači "Rossonera" nemaju uopšte sumnji da aktuelni trener Milana zaslužuje produženje ugovora, a to je nagovestio i klub saopštenjem na sajtu.

"Pet od devet mečeva smo igrali u gostima, vetar u Kaljariju, produžeci u Rimu u Kupu Italije, teška situacija posle smrti Davidea Astorija i odlaganje derbija - klub je sve to prošao sa trenerom Gattusom ove godine. 2018. godinu je Milan počeo kao 11. na tabeli, 14 poena iza druge pozicije. Tri meseca kasnije, Milan je u finalu Kupa, igrao je protiv Arsenala u Londonu, i samo je pet poena iza četvrte pozicije koja vodi u Ligu šampiona. Fantastičan rad Gattusa koji zaslužuje da u narednom periodu pričamo o produžetku saradnje", navodi se na zvaničnom sajtu crveno-crnih.

Milan ne prepušta ništa slučaju, potpisao napadač!

"Veoma smo zadovoljni njegovim radom. Ovo je sve daleko iznad očekivanja i sigurno ćemo naći vremena da sednemo i da razgovaramo o njegovoj budućnosti. Očekivao sam od Rina da bude ovakav, ali impresioniran sam kako on rukovodi utakmicama. Čekaju ga velika trenerska dela", rekao je nedavno izvršni direktor Milana Marco Fassone.

(Sportklub.com)

Napišite komentar

Noviji Stariji
loading...