Milan stiže Inter?

U italijanskoj štampi danas pišu o planovima Gattusa da pokuša da uhvati priključak sa gradskim rivalom.

“Inter konfuzan, Milan srećan”, dočekuje naslov ovog jutra čitaoce Gazzette sa fotografijom zagrljaja Luciana Spallettija i Gennara Gattusa. U podnaslovima se objašnjava zašto Inter nije kupio igrače koje je trener Nerazzurra želeo i na osnovu čega Rossoneri sanjaju da mogu da nadoknade zaostatak na tabeli za gradskim rivalima.

“Suning i motivi razočaravajućeg prelaznog roka: Zhang je već investirao 530 miliona evra u Inter, ima novu političku funkciju (ušao je u kineski Kongres) a vlada u Pekingu je zabranila rasipanje novca u inostranstvu. Suning fakturiše godišnje 53 milijarde evra, dakle novac nije problem. Zhang je učestvovao u spašavanju Wande sa ostalim kineskim tajkunima, pošto se vlasnik Wang Jianlin našao u finansijskim teškoćama, uloživši milijardu i dvesta miliona evra”, objašnjava Gazzetta aludirajući da navijači Intera treba da imaju samo malo strpljenja da se promeni klima u Pekingu prema investicijama u inostrani fudbal.

“Icardi, Wanda, Hrvati: eto slučaja”, piše Gazzetta da kapiten Intera ne prati više na društvenim mrežama svoju suprugu i dvojicu saigrača, Perišića i Brozovića. Imajući u vidu vremena u kojima živimo to su znaci, piše Gazzetta, da se zapitamo šta se događa u kući Icardi i u svlačionici Intera.

“Milan, za mesec dana je na programu derbi. Gattusov plan da uhvati Inter: Rossoneri su od početka decembra do danas nadoknadili osam bodova zaostatka u odnosu na gradskog rivala i sada su na 10 bodova razlike”, piše Gazzetta. Ipak, u anketi Gazzette, navijači Milana nisu optimisti po pitanju izvodljivosti plana Gattusa da uhvati priključak sa Interom i smatraju da se njihov tim probudio prekasno da bi se uključio u trku za Ligu šampiona. Na unutrašnjim strnama se još piše da je Patrick Cutrone istisnuo i Nikolu Kalinića i Andre Silvu iz startne postave Milana i da će do kraja sezone on biti starter.

(Mozzartsport.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji