Igrači Milana tukli Gattusa nasred terena (VIDEO)

Milan je pobedio Lazio 2:1 u derbiju 22. kola Serije A, a trener "Rossonera" dugo očekivani prvenstveni trijumf nad jakim suparnikom odlučio je posebno da proslavi.

Kako bi u mlitavu ekipu usadio barem deo svog žestokog ratničkog mentaliteta po kojem je slavan i prepoznatljiv, Gennaro Gattuso je posegnuo za nekonvencionalnom metodom.

Nakon utakmice 40-godišnji trener okupio je igrače na terenu u krug u koji je sam ušao i naredio im da svoje frustracije iskale na njemu.

Scene kako igrači nakon pobede tuku svog trenera i to čoveka koji je poznat po tome da ga niko nije tukao, ili barem ne nekažnjeno, zaprepastile su Italijane.

Gattuso je nakon utakmice morao pred televizijskim kamerama da objasni ono što su svi u neverici gledali.

"Samo želim da usrećim moje igrače. Posebno one koji su ljuti na mene jer su na klupi, pa su sada dobili priliku da me opale. Tako sam siguran da niko neće pokušati da me udari u svlačionici", rekao je nasmejani trener Milana čije "sado-mazo" metode očigledno daju rezultate.

Gattuso je ekipu vodio do četiri pobede u poslednjih pet utakmica, pa je Milan sada samo tri boda od mesta koje vodi u Evropu.
(Alo.rs)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji