Milanov junak u suzama: Samo želim da ostanem u klubu

Milanov tinejdžer Patrick Cutrone (19) zauvek će zapamtiti 27. decembar 2017. i 104. minut okršaja sa gradskim rivalom Interom. Mladi napadač "Rossonera" je baš u tom trenutku pocepao mrežu velikog protivnika i svojoj ekipi je doneo plasman u polufinale Kupa.

Milan je slavio sa 1:0 u četvrtfinalu i naredni rival će mu biti Lazio. Junak tima sa "San Sira" nije mogao da sakrije emocije posle meča, pa je u jednom trenutku čak i zaplakao.

Videlo se odmah koliko mu znači gol protiv Intera, postalo je to jasno kada je u trenucima radosti skinuo dres i zamalo završio u suzama.

"Moj san je samo da ostanem ovde. Volim Milan i želim da i dalje igram za ovaj klub. Moje kretanje po terenu je uslovljeno glađu i odlučnošću. Samo kad se setim da sam juče bio u Primavera (mladom, prim. aut.) timu i da sam na isti način proslavljao golove. Postići pogodak pred ovakvom publikom... Ma, to je neverovatno. Posvećujem ga porodici, uvek me je podržavala. Svaki sledeći gol biće posvećen njoj", rekao je emotivni Cutrone.

(Blic.rs)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji