LUDI TIKET: Šaranoviću, zar nisi znao da ne igra Balotelli?!

Urednik sportske redakcije TV B92 bio na korak od osvajanja skoro milion dinara, ali mu je Milan zadao težak udarac.

Umalo dve maksimale za jedan vikend!

Posle boksera Jove Pudara, koji je uzeo milion dinara, javio nam se i Miloš Šaranović, urednik sportske redakcije TV B92 i poznati sportski komentator, kojem je malo nedostajalo da se pohvali istom osvojenom sumom! Istina, ne s celih milion dinara, već sa 992.61, ali zar je to bitno?

Kliknuti na sliku za originalnu veličinu, ili pogledajte tiket OVDE
Šaranović je kao vrhunski poznavalac sporta, pre svega fudbala i košarke, sastavio tiket s kvotom 992,61, a bio je prilično siguran u odabrane parove da je na tiket uložio 1.000 dinara. Na osnovu tipova i sami možete zaključiti da je Miloš veoma iskusan kladilac, pošto je izmiksovao sportove, lige, tipove... a zaista je neverovatno kako je pao. Kombinacija 1&t12+ (kec i domaćin daje dva ili više golova) na meču Milan - Napoli ispostavila se kao kobna po sjajan tiket, a ko je to mogao da pretpostavi u 30. minutu, kada su "Rossoneri" poveli sa 1:0 golom Flaminija? Do kraja su uspeli samo da prime gol, i to posle samo tri minuta, i - ništa više. A za skoro milion dinara bio je potreban samo jedan pogodak. Kad bismo hteli da se pravimo pametni, pitali bismo Šaranovića: "Pa zar nisi znao da ne igra Balotelli?"

"A-ha-ha... Znao sam, ali sam verovao da će Milan ipak pobediti. Najviše mi je žao zbog sina Uglješe, koji je i najzaslužniji za ovakav tiket, pošto mi je svojim savetima dao ideju za nekoliko tipova koji su lagano prošli", rekao nam je Šaranović, koji će narednih nekoliko dana verovatno biti u zategnutim odnosima s kolegom sa "devedesetdvojke" Milanom Boškovićem, imenjakom kluba koji mu je izbio milionče iz džepa...

Izvor: Mozzart Sport

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji