Donnarumma ide u PSG ili Real već u januaru?

Najviše pažnje u italijanskoj sportskoj štampi posvećuje se dešavanjima oko golmana Milana i režiji menadžera Raiole.

Gigio Donnarumma je u centru pažnje italijanske sportske štampe. Preovladava uverenje da poslednja epizoda “sapunice” Donnarumma i Milan u režiji Mina Raiole ima za cilj da pripremi prodaju golmana za veliku sumu novca bez potresa u Milanu. Naime, Milan mora da proda Donnarummu da bi sredio, bar donekle, svoje poslovne knjige zbog kojih rizikuje teške kazne od UEFA, ali bi i da sve prođe bez velikih protesta navijača. Ponašanje golaman, i pre svega njegovog menadžera, idu na ruku novim vlasnicima Milana.

“Gigio haos, odlazi već u januaru?”, pita se Gazzetta na naslovnoj strani pored fotografije Gigia Donnarumme sa polunamrgođenim izrazom lica i nadnaslovom da razvod visi u vazduhu.

“Golman napisao da je poptisao ugovor sa Milanom pod pritiskom. Otkrilo se i da ne postoji raskidna klauzula u ugovoru: totalna papazjanija. U međuvremenu je izronila nova osovina Raiola-Milan sa zadatkom da pronađe rešenje koje bi sve zadovoljilo. PSG i Real Madrid spremni da uđu na scenu”, stoji u podnaslovu. Na unutrašnjim stranama se pojašnjava da su se vrh kluba i menadžer čuvara mreže Rossonera Mino Raiola već nekoliko puta sreli i da, imajući u vidu veoma nezgodnu finansijsku situaciju Milana, prodaja Donnarumme, već u januru, nije tako nemoguća kao što se činili samo par nedelja ranije.

U redakcijskom komentaru pod naslovom “Ovde nema pobednika” se kaže da je tužno pratiti sapunicu Donnarumma i Milan i da su mladi golman i njegova porodica još jednom pristali da budu deo zakulisanih nadmudrivanja i interesa drugih. Gazzetta piše da je Donnarummino pismo, u kojem je tvrdio da je potpisao ugovor pod pritiskom i da prilikom stavljanja parafa nije bio lucidan, stiglo krajem sepembra na adresu kluba.

(Mozzartsport.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji