Suso: Ovo je delikatno vrijeme za Milan

Milan je sinoć stigao do rutinske pobjede nad Sassuolom rezultatom 2:0, a jedan od strijelaca u trijumfu Rossonera, Suso, smatra da se se njegova ekipa nalazi u veoma delikatnoj situaciji.

Romagnolijev gol glavom iz 39. i Susov pogodak iz 67. minute su, barem na još neko vrijeme, ostavili Vincenza Montellu na kupi Milana.

"Mislim da je ovo bila veoma važna utakmica s obzirom na situaciju u kojoj se nalazimo. Igrali smo dobro i zaradili tri boda. Sada slijedi reprezentativna pauza, možemo se malo opustiti", istakao je Suso nakon utakmice, pa nastavio:

"Ovo je delikatno vrijeme za trenera, ali i sve nas. Zaista radimo naporno, ali ne pružamo partije kakve bismo željeli. Sada se možemo odmoriti i spremiti za narednu utakmicu protiv Napolija."

"Veoma sam sretan u Milanu. Čitava ekipa je odlična, a trener ima puno povjerenja u mene, tako da mu se pokušavam odužiti na terenu. Uvijek sam govorio da imam sjajan odnos sa trenerom, tako da sam sretan i zbog njega", poručio je na kraju krilni fudbaler Milana.

(Sportsport.ba)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji