Kalinićeva emotivna poruka navijačima Milana: Nemojte odustati od nas, mogu dati više...

Milan nije zabio pogodak u četiri uzastopne domaće utakmice, a to im se dogodilo tek treći put u povijesti!

Milan je odigrao 0:0 protiv Torina, uzeo je tek bod, a Nikola Kalinić još jednom nije uspio zabiti. Iako je Milan u potpunosti rekonstruirao momčad uoči početka sezone, potrošio silne milijune, rezultati koje ostvaruju nikako ne zadovoljavaju navijače.

Svjesni su toga i igrači koji su izviždani nakon utakmice s Torinom, a dirnulo je to Nikolu Kalinića koji ih je putem Instagrama odlučio zamoliti za strpljenje i podršku.

"Navijači Milana, nemojte prestati navijati za nas. Ovaj stadion zaslužuje veliku radost. Želim, i mogu dati više - za trenera, za klub, suigrače, a najviše od svega za vas," napisao je Kalinić.

Milan je na sedmoj poziciji u prvenstvu i već zaostaje šest bodova za pozicijom koja vodi u Europu. Kalinić u prvenstvu zabio tri gola za Milan, posljednji 25. listopada u utakmici s Veronom.

Rossoneri nisu zabili pogodak u četiri uzastopne domaće utakmice, a to im se dogodilo tek treći put u povijesti! Prije toga samo u prosincu 2007. godine i u travnju 1984. A osim toga, sada imaju 20 bodova, devet manje nego u istom razdoblju prošle sezone.

(Goal.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji