Montella sprema novu formaciju za derbi Della Madonnina

Fudbaleri Milana igraju jedan od najvažnijih duela u okviru prvog dela sezone, odmah nakon reprezentativne pauze.

"Rossoneri" su ovog leta potrošili preko 200 miliona evra na pojačanja, dovedeno je 11 novih igrača, ali dosadašnji rezultati nisu ispunili očekivanja uprave i navijača.

Čelnici kluba su odlučili da podrže "Aeroplanina", imaju potpuno poverenje u njegovo znanje.

Ipak, mnogi veruju da bi Montellina sudbina na klupi Milana mogla da bude odlučena već nakon derbija "Della Madonnina" i duela sa gradskim rivalom Interom.

"Neraazzurri" su za razliku od "Rossonera" mnogo bolje krenuli novu sezonu, pa su i blagi favoriti pred predstojeći duel.

Montella je izgleda spremio i iznenađenje za Spallettija i njegov stručni štab, naime, on je na trening susretu Milana sa Gattusovim omladincima izveo tim u formaciji 3-4-2-1, pa se pretpostavlja da bi sa takvom raspodelom na terenu mogao da uđe i u duel sa Interom.

Postava Milana je izgledala ovako: Storari; Vergara, Paletta, Romagnoli; Borini, Jose Mauri, Montolivo, Zanellato; Bonaventura, Suso, Oduamadi

Naravno u timu nije bilo velikog broja prvotimaca zbog reprezentativnih obaveza, ali vrlo je moguće da Montella pokušava da uigra ovu formaciju pred duel sa "Nerazzurrima".

Milan je protiv omladinaca slavio sa 3:1, golove su postigli Borini, Bonaventura i Jose Mauri.

(Sportske.net)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji