Montella: Pokušao sam objasniti sucu da je crveni karton Bonuccija puno više televizičan

Ekipa Milana ugostila je u devetom kolu Genou hrvatskog trenera Ivana Jurića te odigrala razočaravajućih 0:0.

Prijelomni trenutak susreta dogodio se u 25. minuti kada je nakon udarca laktom u šesnaestercu gostiju isključen kapetan rossonera Leonardo Bonucci.

Da li je Bonucci presudio Montelli? 

Sastav Vincenza Montelle tako se nakon devet kola nalazi na razočavajućem 11. mjestu prvenstvene tablice sa samo 13 osvojenih bodova.

Poslije utakmice Montella se osvrnuo na nastup svoje momčadi.

"Zaslužili smo pobjedu. Genoa nam nije pustila da igramo, ali i sa desetoricom igrača bili smo bolja momčad na terenu. Jako sam zadovoljan s našim nastupom, ali ne i s konačnim rezultatom."

Neizbježna tema bilo je i isključenje Bonuccija.

"Pokušao sam objasniti sucu da je crveni karton Bonuccija puno više televizičan, nego što je stvaran na terenu. On uopće nije gledao protivnika već se pokušavao izboriti za poziciju. Ja sam to radio cijelo vrijeme i na taj sam način zabio puno golova," objasnio je Montella uputivši pritom i kritiku prema VAR tehnologiji:

"VAR donosi dobre stvari na licu mjesta, ali moramo se dogovoriti jesmo li televizijski svijet ili stvaran svijet na terenu. Suci imaju novu tehnologiju pa vole pokazivati crvene kartone i tako hraniti svoj ego."

"Ja sam trener Milana i sretan sam ovdje. Znam da je moj rad pod povećalom svaki dan, ali sam pun samopouzdanja i smatram kako se, nakon ovih nastupa, moramo držati zajedno još više. Spokojan sam što se tiče budućnosti," odgovorio je strateg Milana upitan o nastavku svoje karijere na klupi momčadi iz Milana.

Trener gostiju iz Genoe nije bio zadovoljan igrom svoje momčadi.

"Ovo je dobar bod, ali moramo i možemo bolje. Sretan sam sa čeiri boda iz zadnje dvije utakmice, ali nisam očekivao toliko puno tehnički grešaka svojih igrača. Odbrana nas je držala."

Komentirao je i položaj svog kolege Montelle.

"Oni nisu loši, vjerujte mi. Imaju dobre igrače i preokrenut će ovu situaciju."

(Sport.ba)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji