Inter - Milan: Rasprodato! Ludnica u gradu, pada rekord od prodaje karata!


Fudbalska groznica drma Milano pred derbi.

Fudbal se vratio u Milano!

Inter i Milan su posle nekoliko godina brukanja i života ispod sopstvenih standarda opet zapalili publiku. Nerazzurri imaju sjajan start sezone i pobedili su u svakom meču, Rossoneri su navijače zapalili spektakularnim prelaznim rokom i oživeli su nade o povratku u vrh. Doduše, Milan je pregažen u Rimu od Lazia, ali ni težak poraz nije razbio talas euforije koji traje celo leto.

Lombardiju i grad Milano opet trese fudbalska groznica o čemu svedoče i podaci o prodaji ulaznica za gradski derbi koji je na programu tel 15. oktobra. Ali je već rasprodat!

Sa Čizme stižu vesti da pojedinačnih karata za derbi više nema! Mesec dana pred utakmicu?! Ostalo je još nekoliko stotina karata za ekskluzivna mesta namenjena kompanijama i sponzorima koje su prijatelji kluba. I oko 1.500 sezonskih ulaznica koje su i dalje dostupne za navijače Intera. Inače, oba kluba su u dosadašnjem delu sezone prodali po 31.000 godišnjih ulaznica po čemu su broj jedan u Italiji.

Ako se pomenutih 1.500 sezonskih karata ne proda do oktobra, verovatno je da će biti puštene u pojedinačnu prodaju i da će planuti za nekoliko minuta. Dakle, stadion koji prima 80.018 gledalaca će 15. oktobra biti krcat.

Ovo znači i da će vrlo verovatno biti oboren italijanski rekord po zaradi od prodaje karata za jednu utakmicu. Inter je do sada držao taj rekord pošto je na ulaznicama za derbi protiv Juventusa prošle jeseni zaradio 3.943.518 evra. Očekuje se da zarada sada premaši 4.000.000 evra.

Milano je na nogama, fudbal se vratio.

(Mozzartsport.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji