Nema više haosa - Šerif Bonucci zaveo red u Milanu!

Novi kapiten propisao treninge, lečenje i ishranu kako bi se zaustavilo "neprofesionalno" ponašanje koje vlada u svlačionici.

Nema šta, osim što je kvalitetan štoper stigao u Milan, Rossoneri su ujedno u njemu dobili i novog vođu, ali i šerifa. Prema tvrdnjama La Repubblice, Leonardo Bonucci je zaveo je red u svlačionici Milana, gde je postavio nova pravila “profesionalnog ponašanja”.

Doskorašnji štoper Juventusa preuzeće uskoro i kapitensku traku velikana sa San Sira u debitantskoj sezoni, a to što se ona još nije našla na njegovoj ruci ne znači da se već ne ponaša kao vođa tima.

Italijanski list tvrdi da se Bonucci požalio nedavno prijateljima na atmosferu u svlačionici Milana koju je okarakterisao kao “haotičnu”. Italijanski reprezentativac smatra da je u takvoj situaciji teško skoncentrisati se na treninge, kao i da se radi o neprofesionalnom ponašanju koje mora pod hitno da se zaustavi kako bi klub počeo da beleži uspehe.

Bonucci je takođe sastavio i listu specijalnih instrukcija fitnes trenerima u klubu, zatim savete lekarima i fizioterapeutima oko metoda lečenja fudbalera, a lično je angažovao i nutricionistu kako bi znatno popravio kvalitet ishrane kompletnog tima.

Iskusni defanzivac nije još zvanično debitovao za Milan pošto zbog papirologije nije bio registrovan za utakmice sa Craiovom u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Očekuje se da će sve to biti ispravljeno i da će debitovati sa trakom na ruci na utakmici sa Shkendijom.

(Mozzartsport.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji