MILAN VRAĆA IZGUBLJENU ZVIJEZDU? Idol navijača poslao skrivenu poruku Rossonerima

Milan se sprema za završni sprint prijelaznog roka. Rossoneri će krajem kolovoza dovesti još jednog napadača, a mediji već danima pogađaju tko bi to mogao biti. Od Andree Belottija (Torino), Pierre-Emericka Aubameyanga (Borussia Dortmund), preko Diega Coste (Chelsea), pa sve do Radamela Falcaa (Monaco) i Zlatan Ibrahimovića (slobodan igrač), duga je lista mogućeg pojačanja u napadu.

Nedavno je sportski direktor Massimiliano Mirabelli rekao da ne isključuje mogući povratak nekog igrača koji je u prošlosti bio napadač, a talijanski mediji tvrdili su kako bi to mogli biti ili Aubameyang (prošao sve mlađe selekcije Milana) ili Ibrahimović, koji je nosi crveno-crni dres od 2010. do 2012. godine, nakon čega ga je Adriano Galliani protiv njegove volje prodao PSG-u.

No, tu je, potpuno neočekivano, i treće ime na spisku.

Alexandre Pato, 27-godišnji napadač kineskog Tianjin Quanjiana, poslao je Milanu poruku putem Instagrama. I dok su Rossoneri najavljivali prijateljski susret protiv Real Betisa, Brazilac je u komentaru napisao sljedeće i zagolicao maštu svima.

"Sutra ću napisati jednu novost ovdje", poručio je Pato, a time su odmah krenule spekulacije da bi se baš on mogao vratiti na San Siro, gdje je oduvijek bio obožavan od strane navijača.



On je igrao za Milan od 2007. do 2012. godine, a u 150 utakmica zabio je 63 gola, uz 18 asistencija. Imao je velikih problema s ozljedama, inače bi njegov učinak bio mnogo veći i bolji. No, i takav je uspio zabiti Realu na Bernabeu za pobjedu 3:2, Barceloni u prvom minutu onim legendarnim sprintom za 1:0. Također, srušio je Inter u borbi za Scudetto 2011, a zabijao je i Juventusu, Fiorentini, Romi, Laziju, Napoliju... Praktički svima dok je bio zdrav i na travnjaku.



Je li u pitanju zaista šokantni povratak Patka u Lombardiju ili nešto sasvim drugo, saznat ćemo sutra, kako je Brazilac i obećao.

(Index.hr)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji