Direktor Milana se morao ispričavati nakon šale o Kaliniću

Potpisao je Nikola Kalinić u utorak za Milan i napokon nakon nekoliko tjedana natezanja napustio Fiorentinu . Ipak  show  je ukrao direktor rossonera, Massimiliano Mirabelli , koji se malo našalio na račun Fiorentine.

"Nikola, počni zabijati golove ili ćemo te vratiti tamo," rekao je Mirabelli i očito naljutio Toskance kojima nije dugo trebalo da odgovore.

"Direktor Milana je govorio o mogućnosti da vrati hrvatskog napadača u Fiorentinu, upotrijebivši riječ ‘tamo’ u ponižavajućem kontekstu. Želimo podsjetiti gospodina Mirabellija da je Fiorentina važan klub u kojem su igrači koji su stvarali nogometnu povijest."

"Osim toga, ovaj klub predstavlja Firencu , jedan od najljepših i najslavnijih gradova na svijetu. Zbog toga zaslužujemo i očekujemo poštovanje ," piše u priopćenju Fiorentine na kojeg je direktor Milana uskoro odgovorio .

"Uvijek sam gajio veliko poštovanje i divljenje prema Fiorentini, njezinim vlasnicima, direktorima i navijačima. Ako je netko moje riječi shvatio kao manjak poštovanja, ispričavam se . Mislim da je iz moga glasa, izražaja i govora tijela bilo jasno da se radilo o šali, bez ikakve namjere za ponižavanjem," poručio je Mirabelli.

(Goal.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji