Bezvezno velika utakmica!

Biće to dolazak na svet krupne bebe u koju je tokom leta uloženo čak 190.000.000 evra.

Milan se vraća u život! Predugo je italijanski velikan proveo u zapećku kontinentalnog fudbala, vreme je za povratak na velika vrata evropske scene! A žurka je zakazana večeras na San Siru protiv rumunske Craiove (20.45).

Uprkos tome što je protivnik do zlaboga neatraktivan i Milan ima 1:0 iz prvog meča, revanš trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope će na milanskoj fudbalskoj katedrali predstavljati veličanstveni prizor pred 70.000 duša.

Mogući sastav Milana protiv Craiove

Ni najtvrdokorniji ljubitelji Rossonera ne pamte da je za jednu "bezvezniju" utakmicu prodato unapred 60.000 karata, a svi kojima je crveno i crno u srcu pohrliće večeras na San Siro da vide svojim očima rađanje novog Milana. Biće to dolazak na svet krupne bebe u koju je tokom leta uloženo čak 190.000.000 evra i koja vraća nadu u bolje sutra sedmostrukog šampiona Evrope.

Podatak da je u gradu mode euforija znači i da će Vincenzo Montella izvesti najjači sastav. U konkurenciji za tim nisu samo Lucas Biglia i Leonardo Bonucci, koji nisu prijavljeni za ovo kolo, ali i bez njih kvaliteti Rodrigueza, Kessiea, Calhanoglua, Andrea Silve, Contija i ostalih Rossonera su sasvim dovoljni za ozbiljnije timove od Craiove.

(Mozzartsport.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji