TREBAT ĆE MU BOGATSTVO: Jadni navijač izgubio okladu s Milanom zbog Calhanoglua

Bez dvojbe, klub koji je do sada obilježio prijelazni rok je Milan. Iako je službeno prijelazni rok krenuo prije četiri dana, Rossoneri su već doveli čak šest novih igrača (Musacchio, Kessie, Rodriguez, Andre Silva, Borini i Calhanoglu), a pred vratima je i Andrea Conti iz Atalante.

A, upravo je dolazak kralja slobodnjaka iz Bayer Leverkusena izazvao pravi show na društvenim mrežama, gdje su navijači Milana oduševljeno prihvatili turskog veznjaka.

Međutim, bilo je i onih koji u početku nisu vjerovali u cijelu operaciju, pa je tako jedan navijač 30. lipnja poslao klubu sa San Sira poruku putem Twittera i praktički ponudio okladu.

"Ako vi dovedete Calhanoglua, ja ću kupiti cijeli shop u Casa Milan", izazvao je navijač i ubrzo dobio dva odgovora.
Prvi je bio dolazak Calhanoglua za 20 milijuna eura, plus četiri milijuna bonusa, a drugi je dobio putem Twittera na njegovu (ne)sreću.

"Ćao, očekujemo te u Casa Milan, a shop radi svakog dana od 10 do 19 sati", poručili su mu iz Milana i time potvrdili kako itekako u klubu prate i ozbiljno shvaćaju navijače, s tim što je ovaj, ovog puta, prošao jako loše jer će mu trebati cijelo bogatstvo.
Ako se zna da jedan dres za sljedeću sezonu košta i do 150 eura, ako planira da ispuni obećanje može već krenuti prema banci za kredit.

(Index.hr)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji