Ancelotti: Sanches? Naučiću ga da navija za Milan

Trener minhenskog Bajerna govorio je o sudbini portugalskog veziste, uoči sutrašnjeg susreta sa bivšim klubom.

 Ancelotti je sklopio kockice u Minhenu ovog leta, doveo je nekoliko kvalitetnih pojačanja i nema sumnje da će u sezoni pred nama napasti sve trofeje.

Jedno od najvećih letnjih pojačanja svakako je i vezista Lyona Corentin Tolisso. On nastupa na poziciji centralnog veznog, pa se postavlja pitanje šta će biti sa Renatom Sanchesom, koji je i minule sezone slabo dobijao priliku.

Mediji su ga selili u razne klubove širom Evrope, između ostalih povezivan je i sa prelaskom u redove Milana, koji je definitivno najaktivniji klub na tržištu ovog leta.

Po tom pitanju oglasio se i bivši trener "Rossonera", Carlo Ancelotti.

"Milan je do sada odlično odradio prelazni rok. Kupili su puno igrača i uticaj novih vlasnika je veoma značajan. Nadam se da će imati sjajnu sezonu. Imam odličan odnos sa Montellom i mislim da je uradio dobar posao minule sezone.

Imaju bolji tim sada i boriće se za scudetto, želim im sve najbolje. Od mog vremena u klubu, Milan se puno promenio ali i dalje imam lepa sećanja na taj klub.

Uvek sam srećan kada treba da se susretnem sa Milanom jer sam još uvek navijač Milana i pokušavam da nagovorim i svoje igrače da navijaju za Milan.

Sanches? On trenutno radi sa nama, ali pokušavam da ga naučim da navija za Milan.

Nema novosti o njegovoj budućnosti", izjavio je Ancelotti.

Milan i Bayern se sutra sastaju od 11 sati i 35 minuta po srednjoevropskom vremenu, u okviru pripremnog turnira "International Champions Cup".

(Sportske.net)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji