Svađa Centinkaye i Leipziga: Da ti pošaljemo kopiju ugovora? Nema potrebe, znam šta piše

Najbolji asistent Evrope, Emil Forsberg i njegov agent Hasan Cetinkaya zaratili su sa RB Leipzigom!

Šveđanin koji je eksplodirao prošle sezone u dresu novog nemačkog prvoligaša želja je mnogih velikih klubova, međutim, Nemci žele po svaku cenu da ga zadrže.

Najčešće pominjani potencijalni kupci, Liverpool i Milan, videli su svoju zlatnu šansu pre nekoliko dana kada se pojavila informacija da bi Bikovi mogli da ostanu bez Lige šampiona, ali kako se stvar oko učešća ovog kluba u eliti naredne sezone raščistila, te kako je stigla potvrda iz UEFA, čelnici Leipziga su se osilili.

"Isključujemo mogućnost prodaje naših najboljih igrača, jezgra našeg tima. Forsberg ima ugovor do 2022. godine i tu je stvar jasna. Ako je njegov menadžer zaboravio na to mogu odmah da mu pošaljem kopiju", poručio je jedan od direktora nemačkog kluba Oliver Mintzlaff.

Na odgovor kontroverznog Hasana Cetinkaye, zastupnika Emila Forsberga nije se dugo čekalo:

"Nikada se nisam susreo sa tako arogantnim stavom nekog kluba. Naravno da znam šta piše u ugovoru, ali isto tako znam da je vreme da Emil napravi korak napred u svojoj karijeri".  

Sam Forsberg pre nekoliko dana svojom izjavom za švedske medije stavio se na stranu svog agenta i indirektno najavio odlazak...

"Bilo je lepo vreme provedeno u Leipzigu. Sada je sve na mom menadžeru".

Dolaskom Mohameda Salaha Liverpool se isključio iz trke za Emila Forsberga, ali Milan je i te kako aktuelan, jer je u potrazi za zamenom za Gerarda Deulofeua. Ovakav razvoj situacije u Leipzigu svakako budi novu nadu kod Italijana. Podsetimo, prva ponuda Rossonera iznosila je 18.000.000 evra i glatko odbijena. Sada se može očekivati da Bikovi malo popuste - tražili su provobitno 30.000.000 - jer sigurno nemaju nameru da u svojim redovima drže nezadovoljnog igrača...

Emil Forsberg je u prošloj sezoni ubeležio 22 asistencije i tome dodao osam pogodaka. Šveđanin je, naravno, najzaslužniji što je RB Leipzig bio senzacionalno drugi u debitantskoj sezoni u Bundesligi.

(Mozzartsport.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji