Senzacija - Otkaz Raioli, Milanov napad iz snova?!

Dobre vesti za "Rossonere", situacija se okrenula, a sinoć su dobili "derbi" sa Interom!

Mino Raiola će morati ili da odustane, ili će dobiti otkaz.

Naime, spekulacije u štampi ukazuju da se umešala porodica Donnarumme, jako su zabrinuti, Raiola je poslao brata Enza da porazgovara sa golmanom koji je sa "Azzurrinima" u Poljskoj, ali postoje nagoveštaji, da će uslediti preokret.

Naime, Milan je zaigrao na kartu Donnarumminog oca koji je razgovarao sa Montellom. Porodica je zabrinuta zbog svega, želeli bi da Gigio ostane u Milanu, sve je poprimilo neverovatne razmere, pa sada Raiola ostaje usamljen u odluci da odvede mladog golmana, ove ili sledeće godine, najverovatnije u Real Madrid.

Spekuliše se da, ukoliko bude insistirao i ne vrati se za pregovarački sto sa Milanom, može da dobije otkaz, kao menadžer, to mu se desilo sa Marekom Hamšikom kada nije uspeo da ga natera da ode iz Napolija u Milan.

Sa druge strane, noćas je Milan završio posao sa Kalinićem iz Fiorentine, naime, Hrvat je pristao na uslove "Rossonera", neće pregovarati sa Interom.

On i Bernardo Silva bi bili sjajan napadački tandem, Fiorentina još nije pristala, ali se priča da bi ponuda od 30 miliona, ili 25 i Juraj Kucka, bili dovoljni da ubede "Ljubičaste".

Kalinić nije želeo u Kinu, ali neće ni da ostane među "Ljubičastima", Corvino i trener Pioli će podmladiti tim pa se veruje da će Kalinić sigurno otići. Čekala se ponuda iz Engleske, međutim, odlični napadač je prelomio i blizu je Milana.

Milanu je propao transfer Biglie iz Lazia, ali su već našli druge solucije...

(Sportske.net)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji