Milan potrošio 106 miliona, nije kraj, ovo su sledeća trojica!

Kinezi se ne šale, četiri pojačanja, više od 100 miliona evra, dok su rivali i dalje u defanzivi na pijaci. Imaju još novca, ciljaju još dva pojačanja...

Milan je izdvojio ogroman novac za četiri pojačanja, sva četvorica su mlađa od 27 godina, što pokazuje namere kluba da stvori tim koji će duže igrati zajedno.

Poker je tu, Kessie, Rodriguez, Andre Silva i Musacchio, ali to nije kraj prelaznog roka.

Imaju vrlo jasne ciljeve, do početka priprema da praktično formiraju ekipu, zbog ranog starta u kvalifikacijama za LE.

Ovo je kineski plan za preporod Milana!

Okupljanje je 5. jula, a naredni potezi su finalizacija posla sa Bigliom iz Lazia koji bi trebalo da bude najveće pojačanje na sredini terena, kao i dovođenje Contija, desnog beka Atalante.

I onda na kraju, još jedan napadač.

Iako imaju dogovor sa Lotitom oko Keite, mladi igrač hoće u Juventusu, pa se Milan okrenuo Nikoli Kaliniću iz Fiorentine. Hrvat košta oko 40 miliona, Fiorentina bi ga pre prodala nego Bernadeschija, a rezon je da je Andre Silvi potreban iskusniji napadač koji će mu olakšati adaptaciju na Seriju A.

Jasno i Bacca i Lapadula će napustiti klub, jedino otvoreno pitanje je i dalje Gigio Donnarumma.

On se opet nije izjasnio, iako su se u Milanu nadali da će juče prelomiti, Raiola i dalje čeka, novi sastanak je dogovoren za petak, ali "Rossoneri" neće povećati ponudu, 4 miliona plus bonus i ugovor do 2022.

Donnarumma i dalje tvrde da želi da ostane u Milanu, ali ne potpisuje ugovor, Raiola nešto čeka. Da li Real Madrid kako se spekuliše, ili ima nekog keca u rukavu, ostaje da se vidi.

Tek, ono što je sigurno u ovom trenutku je da je klub dovoljno učinio da ubedi Donnarummu da će stvoriti baš jak tim, spreman da se vrati u Ligu šampiona. Kinezi imaju jasan plan, koji podrazumeva promene u narednih pet godina.

(Sportske.net)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji