Donnarumma utučen: Masakriraju me!

Reakcija mladog Italijana na komentare koji se danima pojavlju na društvenim mrežama.

Situacija oko Gianlugija Donnarumme već danima trese Italiju, ali je očigledno ozbiljno potresla i mladog čuvara mreže, koji teško proživljava vesti koje se odjekuju Apeninima.

Italijanski mediji saznali su kratku izjavu mladog golmana, koji se požalio saigračima rečima: „Masakriraju me“, aludiravši na komentare koji se ovih dana pojavljuju na društvenim mrežama.

Fanovi Milana spremili transparent za utakmicu Italija-Danska


Najtalentovaniji čuvar mreže na Starom kontinentu trenutno se nalazi u Poljskoj, gde sa mladim nacionalnim timom učestvuje na Evropskom prvenstvu za igrače do 21 godine.

Navijači Rossonera iz Poljske će na utakmici Italije protiv Danske razviti transparent s natpisom "Vergogna" (sramota). Utakmica se igra u nedelju od 20:45.

Sve je krenulo odlukom mladog čuvara mreže da odbije novi ugovor sa Milanom, posle čega je iz tabora Rossonera usledila odluka da ga ni po koju cenu ne prodaju ovog leta, bez obzira što će već narednog napustiti San Siro bez obeštećenja.

Ipak, u Milanu žele jasno da pokažu svim ostalim mladim igračima da je takav odnos prema matičnom klubu nedopustiv i da niko nije veći od njega.

(Mozzartsport.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji