Biglia želi u Milan, "Rossoneri" ciljaju i Berardija

Vezni igrač Lazia Lucas Biglia već je dogovorio saradnju sa Milanom i tražio od Lazia da ga proda još pre mesec dana, potvrdio je njegov agent.

Argentinac je jedan od prioriteta "Rossonera" u predstojećem prelaznom roku, ali nudi 15 miliona evra Lazialima, pet manje od onoga što oni traže.

"Lucas je razgovarao sa Laziom, izrazio svoju želju da napusti Rim. Postoji dogovor sa Milanom, čekamo da dva kluba pronađu rešenje. Znam da razgovaraju, jer postoji i opcija iz Engleske, ali ne mogu sada o tome da pričam. Nadam se da će se sve rešiti sledeće nedelje", rekao je Enzo Mantepaone.

U međuvremenu, Domenico Berardi se našao na radaru Milana, ali će se obratiti Sasuolo samo ukoliko Suso napusti San Siro.

Prethodnih nedelja se najavljivao transfer Berardija u Romu, posebno nakon što je trener Sassuola Eusebio di Francesco preuzeo stručni štab "vučice", ali rimski klub nije spreman da plati 50 miliona evra za transfer.

Berardi je jasno priznao da je od detinjstva navijač Intera, ali je rekao da mu ne smeta da igra za bilo koji drugi klub, pa je tako bio član Juventusa.

(B92.net)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji