Sa kim će Kessie činiti tandem u vezi Milana?

Sve je izvesnije da će talentovani fudbaler Atalante na "San Siro", evo i koga bi novi sportski direktor da upari u vezi sa njim.

Franck Kessie je bio velika želja Manchester Uniteda i Chelsea, potom se pojavila priča da je sve dogovorio sa Romom, a poslednje informacije ukazuju da je na putu da pojača "Rossonere".

Juče se direktor Milana Marco Fassone sastao sa predsednikom Atalante.

Nova uprava je navodno spremna da dobar deo budžeta potroši na angažovanje fudbalera iz Obale Slonovače, a vredno rade i na angažovanju fudbalera sa kojim bi Kessie činio tandem u "srcu" veznog reda.

Poznato je da su zainteresovani za Lorenza Pellegrinija, kao i za fudbalera madridskog Reala Matea Kovačića, a navodno se na listi pojavilo još jedno ime.

Novi sportski direktor Milana je veliki poštovalac kvaliteta bivšeg fudbalera Intera Alfreda Dankana i upravo njega bi voleo da upari sa Kessiem u sredini.

Fudbaler iz Gane je u Sassuolo stigao za samo šest miliona evra, klub iz Ređo Emilije će definitivno tražiti više, ali bi Milan svakako angažovanjem Dankana mogao finansijski daleko bolje da prođe nego u slučaju sa Pellegrinijem i Kovačićem.

Jedini problem je što je za Dankana zainteresovan i Bayer Leverkuzen, te će sa njima voditi borbu oko njegovog potpisa.

(Sportske.net)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji