Rat Milana i Rome zbog Kessiea: Jedni imaju dogovor s Atalantom na 28.000.000 evra, drugi s agentom

Lome se koplja oko jednog od najtraženijih mladih univerzalaca današnjice...

Dok klupske sezone polako ulaze u smiraj, na tlu fudbalske Italije sve jače i glasnije kulja rat na tromeđi Rim - Bergamo - Milano. U centru priče je Franck Kessie.

Jedan od najtraženijih mladih vezista današnjice ponovo je razlog zavade među članovima Serije A. Kako javljaju brojni italijanski mediji, Kessie je posvađao čelnike Rome i Milana, koji svim silama žele talentovanog igrača iz Obale Slonovače već narednog leta. Međutim, problem je u tome što jedni imaju dogovor sa klubom, ne i igračem, dok je na drugoj strani situacija suprotna.

Naime, emisari Rome su tokom prošle sedmice uspeli da postignu načelni sporazum s vodećim ljudima Atalante i na ime obeštećenja iskeširaju 28.000.000 evra. Ipak, Kessievi agenti nisu zadovoljni uslovima koje Vučica nudi za njihovu nadu.

Navodno, radi se o sumi od 1.200.000 evra, što je gotovo deset puta više od onog što Kessie trenutno zarađuje. A to je oko 150.000 evra.

Jedna od najvećih prepreka za Romu trenutno je to što Kessie želi u Milan! Gazzetta dello Sport piše da je Kessie već poručio svojim predstavnicima da mu srce kaže - Milan - i da mu Rim nije primamljiv.

Samo dan pošto su čelnici Rome dobili zeleno svetlo od Atalante, Rossoneri su stupili u direktne kontakte s Kessievim agentima i ekspresno se dogovorili oko plate i bonusa koji bi igraču sledili. Pominje se suma od 2.000.000 evra neto, bez bonusa.

Ali, Milanu trenutno nedostaje novac kako bi „zaveo“ Atalantu. A to je identična suma novca kojom barataju u Romi.

Biće to jedna zanimljiva jurnjava ovog leta.

(Mozzartsport.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji