Pršti u Milanu: Sledeći je Biglia! A šta je sa Kessiem?

Vezista Atalante ne može da prođe lekarske preglede, spekuliše se da je u pitanju problem sa krštenicom...

Rossoneri su počeli jako i očigledno nemaju nameru da se zaustave! Stigao je Mateo Musacchiio, Ricardo Rodriguez je spakovan, Alvarom Morata je blizu, a naredni je Lucas Bglia.

Tehnički direktor Marco Fassone i sportski direktor Massimiliano Mirabelli praktično su završili još jedan veliki posao za Milan, pošto su načelno dogovorili sve uslove transfera sa upravom Lazia.

Posle dosta neizvesnosti dogovor je postignut na 18.000.000 evra, uz još 4.000.000 bonusa, što ukupno donosi 22.000.000 evra Laziu. Koji je, inače, za Bigliu tražio bar 25.000.000 evropskih novčanica. Ali, kompromisno rešenje je napravljeno brzo i efikasno za obe strane.

Biglia će u Milanu zarađivati oko 2.500.000 evra godišnje, što je identična suma koju je Lazio nudio Argentincu za produžetak saradnje. Ugovor sa Milanom je na tri sezone. Međutim, Rossoneri daju i bonus od 500.000 evra za postignute ciljeve, plus dodatnu isplatu ako Milan obezbedi Ligu šampiona naredne sezone. Što je, na kraju, donelo konačnu prevagu kod Biglinih predstavnika.

Milan će, doduše, ostati uskraćen za usluge Keite Baldea, koga takođe želi i Inter, ali njegov pogled usmeren je ka Juventusu.

Dok se u Milanu još čuju odjeci novog završenog posla, mnogi se pitaju - šta se dešava sa Franckom Kessiem? Vezista Atalante je još pre dva dana stigao u Milanello na medicinske preglede. Ali, još nije uspeo da prođe iste.

To je odmah izazvalo sumnju širom Čizme, a prema još nepotvrđenim i nezvaničnim informacijama, postoji sumnja u validnost Kessieve krštenice. Da pojednostavimo, sumnja se da je Kessie stariji nego što izgleda. Odnosno, da nema 21. godinu, nego značajno više.

Upravo zato je, navodno, Milan podigao ručnu na transfer vredan gotovo 28.000.000 evra, jer sada u klubu pokušavaju da utvrde koliko zapravo Kessie ima godina...

Ispostavi li se kao tačna, ova informacija pokrenula bi lavinu i Kessiea smestilo u središte jedne od najvećih kontroverzi današnjice.

(Mozzartsport.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji