Milan se zaleteo - blizu je i desni bek od 20.000.000 evra, pregovori u toku

Konkurencija su Bayern, Chelsea, Inter i Atletico...

Milan radi punom parom, nova uprava se razletela u potrazi za pojačanjima. Tri potpisa su obezbeđena prema najavama sa Apenina i informacijama italijanskih medija. Milan je dogovorio argentinskog štopera Matea Musacchija iz Villareala, vezistu Francka Kessia iz Atalante i levog beka Ricarda Rodrigueza iz Wolfzburga.

Ali to nije sve… Rossoneri traže i desnog beka.

I vode u trci za potpis Andree Contija koji je u ovom trenutku jedan od najtraženijih igrača na svojoj poziciji u Evropi. Momak je eksplodirao u Atalanti ove sezone. Atalanta je već prodala bisere iz plejade mladih igrača koje je lansirala ove sezone. Gallardini je u Interu, Juve je kaparisao Caldaru, Kessie će u Milan i ostaje još samo da prodaju Contija.

Sjajni desni bek je ove sezone postigao čak osam golova, a Milan nije jedini zainteresovan. Žele ga Bayern, Atletico, Chelsea i Intera. Ali Milan je trenutno najbliži njegovom dovođenju. Slede teški pregovori sa Atalantom. Prodajom gore pomenutih, Atalanta je napunila klupsku kasu i sada ima manevra da diktira uslove u pregovorima za Contija.

Klub iz Bergama traži 20.000.000 evra za obeštećenje, Rossoneri nude 17.000.000 evropskih novčanica. Ranija Atleticova ponuda od 13.000.000 evra je odbijena… Na Čizmi vlada optimizam da će Atalanta i Milan postići dgovor. Dva kluba su u dobrim odnosima, već su poslovali oko Bonaventure i brzo se dogovorili oko Kessiea.

Conti bi bio rešenje za poziciju desnog beka na kojoj je Milan imao problema tokom sezone. Abate i Calabrija su se menjali, ali su obojica imali mnogo problema sa povredama. Moguće je da Abate napusti klub i da ga zameni Conti kojem bi mladi Calabrija bio alternativa i delili bi minutažu. To bi značilo da Rossoneri sa potpuno novom odbranom ulaze u sledeću sezonu jer bi iz poslednje linije iz ove sezone, u startnih 11 “preživeo” samo štoper Romagnoli…

(Mozzartsport.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji