Da li su Milanovi Kinezi uradili dovoljno da ubede Raiolu?

Do sada, Milan vuče pametne poteze u prelaznom roku, mada ono najteže ipak predstoji. Bilo kako bilo, prvi transferi su ohrabrujući, videćemo da li i dovoljni da najtalrentovaniji golman sveta potpiše novi ugovor.

Prvi potezi Milana na tržištu ovog leta su ohrabrujući. Izgleda da posle dugo vremena klub ima jasnu ideju šta želi, već su završili nekoliko poslova, mada ih dva najteža čekaju.

Podsetimo, kupili su Musaccha iz Villareala koga će upariti sa Romagnolijem, levo stiže Ricardo Rodriguez, a na korak su od dovođenja Kessiea iz Atalante, koga su preoteli Romi.

Ipak, dva najteža zadatka predstoje, dovođenje napadača svetske klase, gde je prvi pik Morata, ali u ubeđivanje Donnarumme.

U stvari sve kupovine i žurba da se pokaže ozbiljnost su u stvari kampanja da se ubedi Raiola da klub stvara tim koji će moći da se nosi sa najboljima u Seriji A i vrati u Ligu šampiona.

Menadžeru talentovanog golmana se ne žuri, Donnarumu traži pola Evrope, on čak smatra da bi bilo najbolje da ostane još godinu u Milanu i onda ode kao slobodan igrač, što "Rossoneri" jasno neće dopustiti.

Oni nude 3 miliona plus bonuse i kapitensku traku za mladog golmana koji želi da ostane, ali sa druge strane odluku je prepustio menadžeru, kao i ostali Raiolini igrači on potpuno veruje omalenom Napolitancu.

Donnarumma bez problema može da dobije 5 miliona po sezoni od Juventusa, ili čak 7 od engleskih klubova, pa Milan računa na njegovu želju da ostane u klubu u kome je ponikao.

Sastanak sa Raiolom je zakazan sledeće nedelje, videćemo kako će se sve rasplesti, postoji varijanta da Donnarumma potpiše novi ugovor, sa klauzulom koja bi kasnije mogla da mu omogući da se preseli u neki drugi klub.

(Sportske.net)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji