Milan preko veze dovodi Atalantinog majstora akrobacije (VIDEO)

Papu Gomez cenjen na San Siru.

Projekat stvaranja velikog Milana odavno je dobio nacrte, ali sada Adriano Galliani pažljivo radi na tome da od posrnulog milanskog giganta ponovo stvori moćnu silu.

Ugovor je produžen sa Jackom Bonaventurom, sledećeg meseca biće vezan i Gigi Donnarumma, dugo se radi i na dovođenju Gerarda Deulofeua iz Evetona. I pored svega Galliani je juče imao vremena da se nađe sa agentom Alejandra Papua Gomeza, Giuseppeom Rizzom i razgovaraju o mogućnosti da argentinski krilni napadač dođe na San Siro.

Milan ne odustaje od projetka: Bonaventuri duplo veća plata i ugovor do 2020!

Gazzetta dello sport javlja da je Rizzo, odmah posle sastanka sa Gallianijem, seo u auto i otišao na razgovore sa čelnicima Atalante. A onda i u Papuovu kuću, gde je večerao zajedno sa svojim klijentom i saopštio mu vest. Navodno, Atalantin majstor akrobacije bio je oduševljen kada je čuo za interesovanje bivšeg šampiona Italije i Evrope. U Atalanti su dozvolili da pregovori počnu, ali uz jedan uslov. Da transfer bude obavljen tek na leto.

Dakle, da Gomez dotad bude igrač Atalante, kako se ne bi desilo da usled velikog egzodusa igrača iz Bergama klub propadne u Seriju B.

Svaki njegov gol je majstorija za sebe. Tako kažu dobro upućeni ljubitelji italijanskog fudbala. A on ih je ove sezone dao pet, uz šest asistencija. I svaki pogodak bio je pravo remek-delo.



(Mozzartsport.com)
Noviji Stariji