Mihajlović: Razočaran sam, ali ne želim osvetu

Trener Torina Siniša Mihajlović rekao je da je razočaran što prošlu sezonu nije završio na klupi Milana, ali da nema osvetnički duh uoči utakmice dva tima.

Mihajlović je u aprilu dobio otkaz usled promenjiv rezultata, čime je izgubio šansu da u finalu protiv Juventusa pokuša da osvoji Kup Italije, ali nije dugo čekao na novi posao posle ponude Torina.

"Igrati na San Siru protiv Milana uvek je komplikovano, ali želimo inicijativu. Start je veoma bitan, ali ne tražim nikakvu osvetu. Iskreno, bio sam razočaran otkazom, ali sa svima ću se pozdraviti", rekao je Mihajlović na konferenciji za medije.

On je ponovio da je ljut na Nikolu Maksimovića i da ga je izneverio, pre svega kao čovek.

"Ne želim više da pričam o njemu, sve je u rukama kluba. Ono što tražim od igrača je da slede moralne i taktičke principe. Moramo da budemo tim", poručio je bivši selektor Srbije.

Njegov kolega sa klupe 'Rossonera' Vincenzo Montella imao je samo reči hvale za srpskog stručnjaka.

"Njegov posao u Milanu je dobra polazna tačka za mene, ostavio je mnogo dobrih stvari. Moramo da odigramo vrhunski meč ako hoćemo da pobedimo Torino. Činjenica je da Mihajlović poznaje naš sastav i to bi mogao da bude problem, ali i igrači znaju njega", dodao je Montella.

Utakmica između Milana i Torina igra se u nedelju od 18 sati na San Siru.

(B92.net)
Noviji Stariji
loading...