Ako neće Milan, ima ko hoće: Bacca otvorio vrata Bayernu i PSG-u

Kolumbijski napadač progovorio o mogućnosti da napusti Milan...

Nije baš bilo mnogo razloga za zadovoljstvo navijača Milana prethodne sezone. Retke su dobe stvari koje su funkcionisale u igri Rossonera, a jedna od njih je Carlos Baka. Možda i najsvetlija tačka nemoćnih Rossonera iz prethodnog šampionata…

Kolumbijac je došao kao najveće pojačanje i uspeo je da opravda očekivanja jer je sezonu završio kao treći strelac lige sa 18 golova. Iako je igra u timu koji se mučio i koji je dao samo 49 golova na 38 mečeva. da je ostatak tima bio na Baccinom nivou, Kolumbijac bi imao bolje brojke, a Milan bi se verovatno dokopao i Evrope.

Zato je prilično čudna situacija što se u poslednje vreme najavljuje da će Milan prodati Baccu. Čak ni to što ima 29 godina i što mu cena neće rasti nije dovoljno uverljiv argument za Gallianija koji najviše insistira na transferu. Milan je već odbio ponudu od West Hama tešku 20.000.000 evra i traži sedam miliona više kako ne bi ostao u velikom minusu s obzirom da je Baccu pre godinu dana platio 30.000.000 evropskih novčanica. Konačno je o transferu progovorio i sam igrač koji se trenutno nalazi sa kolumbijskom reprezentacijom na Kopa Amerika.

“Prioritet mi je Milan sa kojim imam ugovor na još četiri godine. Ne znam da li žele da me prodaju, ali znam da imam ponude iz Bundeslige, Primere, Premijer lige… Neki su već razgovarali sa mojim menadžerom, ali odlučićemo tek posle Kopa Amerika”, rekao je Bacca.

Pored West Hama, za kolumbijskog napadača se inetersuju još neki klubovi. Spekuliše se da ga Carlo Ancelotti hoće u Bayernu, ali i da Unai Emery želi da saradnju iz Seville nastave u Paris Saint Germainu. Čak se šuška i o mogućem povratku u Sevillu…

“Rekao sam Sevillinom direktoru Monchiju i predsedniku kluba da ću se jednog dana sigurno vratiti u taj klub. Znam da su mi vrata tamo uvek otvorena. Ali trenutno sam fokusiran na Kopa Amerika i tek kada se završi to takmičenje, razmišljaću o klupskom angažmanu. Znam da su neki veliki klubovi iz Nemačke, Engleske, Španije i Francuske već pričali sa mojim menadžerom", rekao je napadač Milana.

(Mozzartsport.com)
Noviji Stariji