Zlatan: Budućnost je napisana, a odluka doneta

Zlatan Ibrahimović, jedan od najboljih centarfora sveta, kaže da je već doneo odluku o svojoj budućnosti i da zna za koji će klub nastupati sledeće sezone.

Ibri za nekoliko dana ističe ugovor sa Paris Saint Germain, a mediji su se gotovo kompletnu prošlu sezonu bavili spekukacijama čiji će dres najbolji strelac u istoriji reprezentacije Švedske nositi naredne takmičarske godine.

Uporedo sa sve izvesnijim dolaskom Josea Mourinha u Manchester United, pisalo se da će i Zlatan zajedno sa gospodinom 'Specijalnim' na Old Traford.

"Nedostaje mi da radim s Mourinhom od dana kada sam otišao iz Intera. On je tip menadžera koji će vam, ukoliko to želite, doneti akciju. Ali, budućnost je već napisana. Doneo sam odluku, ali mi nije važno da sve bude gotovo pre Evropskog prvenstva. Istovremeno, uživam u onome što pišete. Baš je zabavno", rekao je Ibrahimović novinarima u kampu nacionalnog tima.

Kako stvari stoje do transfera Ibrahimovića u Manchester United neće doći, jer se sa njegovim dolaskom ne slaže Jose Mourinho koji želi mlađeg napadača, prenosi Sky Sport.

Za Šveđanina su interesovanje pokazali klubovi iz Kine i SAD, a on kaže da takođe ima ponude iz Engleske i Italije.

"Postoji interesovanje za moje usluge iz svih zemalja – Engleske, Italije... Sve ponude su konkretne, pa je alternativa mnogo. Trenutno se ne događa ništa, sada počinje EURO", zaključio je 34-godišnji Zlatan.

Podsetimo, Ibrahimoviću ugovor sa pariskim klubom ističe 1. jula i kao slobodan može da bira nove ponude.

Najlepša prošlost bi uskoro mogla da postane Ibrahimovićeva budućnost: Nikada nisam ni želeo da odem iz Milana!

Ibrahimović je nedavno izjavio da je Milan najveći klub za koji je igrao, a njegov agent Mino Raiola je potvrdio da postoje šanse da se Šveđanin vrati u Milan ovog leta.

"Ibrahimović bi mogao da se vrati u Italiju, u Milan", rekao je Raiola.

(B92.net / ACMilanBalkan)
Noviji Stariji