Ibra odlučio, čeka Kineze!

Spreman da igra za duplo manji novac nego u Francuskoj, videćemo kako će se priča rasplesti u narednim danima. Traži garancije da će ti biti dovoljno jak...

Zlatan Ibrahimović želi da se vrati u Milan.

To je natuknuo juče Mino Raiola, ali će Šveđanin sačekati preuzimanje kluba od strane kineskih biznismena, kako bi bio siguran da će "Rossoneri" biti u prilici da oforme zaista jak tim.

Prema tim informacijama, porodica je odlučujuća, sa Zlatanom u timu sigurno da bi ambicije kluba porasle.

On je spreman značajno da spusti cenu, prema nekim informacijama pristaje na oko 6 miliona evra po sezoni.

U međuvremenu, danas se očekuje dolazak nove kineske delegacije u Italiju, Berlusconi i dalje traži apsolutne garancije da bi Milan ostavio u dobrim rukama, suma ostaje nepromenjena, 700 miliona evra za 70% deonica.

Dodajmo i to, da Galliani pokušava da od Reala dovede Kovačića na pozajmicu, da se sreo sa menadžerom Vincenza Montelle, ali, ako dođe do prodaje kluba, poslednju reč imaće nove gazde iz Azije.

Ipak, Ibra bi bio kamen temeljac novog Milana, bez obzira na godine. Ima sigurno još par sezona na nogama, a mediji se slažu da bi ponovo bio prevaga u italijanskom šampionatu.

Jasno, prvi cilj kluba bi bio povratak u Ligu šampiona, posle Ibrinog odlaska, igrali su samo jednom u evropskoj eliti...

(Sportske.net)
Noviji Stariji